Medlem / Bliv medlem

BLIV MEDLEM

Junior- og seniormedlem

Alle, der benytter Lundtofte Rideklubs ridebane og faciliteter, skal have et junior- eller seniormedlemskab. Medlemsskabet giver også mulighed for at deltage i klubarrangementer og i konkurrencen om klubmesterskabet.

Stævnemedlemsskab

Vi tilbyder et billigt stævnemedlemsskab til de ryttere, der ikke ønsker at bruge faciliteterne eller deltage i klubarrangementer, men blot har brug for en klub ifm. stævner. Medlemsskabet giver derfor udelukkende mulighed for at starte stævner for LRK i DRF regi.

Priser for medlemskab:

Junior medlemskontingent (under 18 år) 450,- kr. pr. år
Senior medlemskontingent (over 18 år) 500,- kr. pr. år
Stævnemedlemskab (junior og senior)  200,- kr. pr. år
Passivt medlemskab (ikke rytter)    250,- kr. pr. år

Hvis du vil meldes ind, skal du sende en mail til lundtofterideklub@hotmail.com med følgende informationer:

• fulde navn
  • adresse
  • fødselsdato og år
  • type af medlemskab
Skriv venligst INDMELDELSE i emnefeltet.

Du modtager en faktura fra vores kasserer med oplysning om indbetaling af kontingent.

Medlemskontingent skal fornyes hvert år i februar, og uanset hvornår man som nyt medlem af klubben melder sig ind, skal medlemskabet fonyes førstkommende februar.

Lundtofte Rideklub (LRK) | Nymøllevej 99 (overfor Søgården), 2800 Kongens Lyngby  | lundtofterideklub@hotmail.com