Links / Divs. hestelinks

Divs. hestelinks

www.rideforbund.dk 

Dansk Rideforbund. På Dansk Rideforbunds hjemmeside, kan du finde alt om ryttermærker, diciplinernes stævnereglementer og almene reglementer for sporten, nyheder fra de kendte danske ryttere, stævnekritikker og meget andet nyttigt.

 

www.distrikt1.rideklub.dk 

Distrikt 1. På distriktets hjemmeside findes regler for mesterskaber og stævnekalender for distriktet, samt championatslisten for distriktet (her kan I også indrapportere jeres point) 

 

www.hestens-vaern.dk 
Hestens værn er en dyreværnsforening, som har til opgave at sikre heste og ponyer bedst mulige forhold. Her kan du finde nuværende love, kommende love og lovforeslag omkring hestehold i Danmark. 
 
Net dyredoktor. Dette er en side hvor du kan stille spørgsmål angående dit dyr, hvorefter en kompetent dyrlæge vil forsøge at svare. 
 
www.dyrenes-beskyttelse.dk 

Dyrenes beskyttelse  er en forening der er med til at sikre dyrevelfærden i Danmark. Dyrenes beskyttelse har et tæt samarbejde med politiet, og der reageres forholdsvis hurtigt ved henvendelser. På hjemmesiden er det muligt at finde telefonnumre på lokalpolitiet, og foreningens vedtægter.

 

Få gratis abonnement på Nyhedsmailen med aktuelle fagartikler om heste, ridning, landboliv, events, produktnyt samt store læser-rabatter på kurser, hestebøger og –film → Læs mere og tilmeld her

 
Lundtofte Rideklub (LRK) | Nymøllevej 99 (overfor Søgården), 2800 Kongens Lyngby  | lundtofterideklub@hotmail.com